No flash player installed

Baksteen uit eigen bodem
NIEUWS

Download hier de particuliere prijslijst 2018.

Laat u kieken en scoor voor 5000 euro aan keramische bouwmaterialen
Win 1 van de 50 duo-tickets voor de BIS-beurs in Flanders Expo te Gent (van zaterdag 4 tot en met zondag 12 oktober 2014).
Wienerberger organiseert van 15 mei tot en met 30 juni 2014 een wedstrijd voor particulieren waarbij Terca of Desimpel gevelstenen ter waarde van 5.000 € te winnen zijn.
De renovatiemarkt vertegenwoordigt een belangrijk aandeel van de bouwsector. Met de nieuwe website www.renovatieoplossingen.be biedt Wienerberger de bouwprofessionals (architecten, studiebureaus, aannemers, dakdekkers, ...) alvast een schat aan informatie en inspiratie voor gevelrenovatie.
Voor wie bouwt, is de keuze van gevelstenen en binnenmuurstenen uiterst belangrijk.
Desimpel breidt haar succesvolle Forum gevelstenengamma uit met een nieuwe variante: Forum Genuanceerd. Hiermee speelt Desimpel in op de actuele tendensen in de woning- en projectbouw.
Ecologisch bouwen en passief bouwen worden veelal automatisch met houtskeletwoningen geassocieerd. Onze traditionele bouwmethode, met keramische gevel- en binnenmuurstenen, is nochtans zeker even goed.  In ons vochtige klimaat verzekeren keramische producten een betere stabiliteit en een langere levensduur. En zo zijn er nog veel andere redenen waarom voor een passiefwoning, maar ook voor een lage-energie woning en een epb-woning, beter voor baksteen wordt gekozen.
Een unicum op de Belgische markt van keramische bouwmaterialen.
Het ultieme naslagwerk over de Wienerberger keramische binnenmuurstenen Terca Porotherm en Desimpel!
Op zoek naar inspiratie voor uw droomhuis, zoek niet verder en bestel ons gratis Ideeboek. 
Desimpel - Kapel Ter Bede 121 - 8500 Kortrijk | Tel. +32 56 24 96 38 - Fax +32 56 20 47 60 | e-mail: info@desimpel.be