Nieuws
Home / Nieuws
23/04/2011 : Bouwgids "Verstandig Bouwen en Renoveren" nu gratis verkrijgbaar bij een bezoek aan onze showrooms

Verstandig Bouwen en Renoveren’ beschrijft in ruim 400 pagina’s het volledige bouwproces op een heldere, objectieve manier en is dan ook zeer gegeerd bij (ver)bouwers. Het vormt een leidraad doorheen alle technische aspecten die bij de bouw, aankoop of verbouwing van een woning komen kijken.

Dit onmisbare naslagwerk is onlangs uitgebreid met een apart hoofdstuk over energie en duurzaam bouwen. Hoeveel subsidies krijg ik voor de plaatsing van zonnepanelen? Wat is een passiefhuis? Hoe werkt een warmtepomp? Hoe kan ik in mijn energiefactuur snoeien? Op deze en andere energievragen krijgt men een antwoord in het nieuwe energiehoofdstuk. Natuurlijk gaat er daarbij ook aandacht naar de allernieuwste trends, technieken, reglementeringen, enz. 
 
‘Verstandig Bouwen en Renoveren’ verschijnt samen met de keuzegids ‘Ga ik bouwen, kopen of renoveren?’. Dit boekje schenkt volop inspiratie aan de hand van rijkelijk geïllustreerde woningreportages met gedetailleerde prijslijsten. De keuzegids helpt u bovendien de weg te vinden in het doolhof van de administratieve, financiële en stedenbouwkundige aspecten die bij het bouwen de kop opsteken.
 
Heeft u bouw- of verbouwplannen? Vraag dan uw gratis exemplaar in één van onze showrooms! Het complete pakket heeft een winkelwaarde van 29 euro, maar is gratis voor wie een kopie van zijn bouwaanvraag of -vergunning, plan of voorontwerp op naam, of koopcontract van een bestaande woning of bouwgrond of woonkredietaanvraag aan onze toonzaalbedienden kan voorleggen (document van maximum 1 jaar oud) en ter plaatse een enquête invult.
 
Desimpel - Kapel Ter Bede 121 - 8500 Kortrijk | Tel. +32 56 24 96 38 - Fax +32 56 20 47 60 | e-mail: info@desimpel.be