Nieuws
Home / Nieuws
26/04/2011 : Nieuwe Forum Genuanceerd reeks van Desimpel: trendy en eigenzinnig

De huidige gevelstenen van het Forum gamma danken hun succes aan hun egale kleuren die onderling perfect naar hartenlust gecombineerd kunnen worden. Zo bieden zij een oplossing voor alle denkbare bouwwensen, waardoor bouwen en verbouwen een waar plezier wordt. Deze qua textuur en look volmaakt harmoniërende handvormstenen zijn uiterst geschikt voor zowel klassieke als moderne woning- en projectbouw.
 
Succes van Desimpel Forum reeks smaakt naar meer
 
In aanvulling van de bestaande reeks egale kleuren die vandaag nog steeds sterk in trek zijn, vatte Desimpel het idee om drie egale kleuren met verschillende soorten zand te behandelen, waardoor een genuanceerd effect ontstaat. De genuanceerde tinten van deze gloednieuwe handvormstenen geven de gevel een zeker karakter dat beslist in de smaak valt bij veel architecten en (ver)bouwers die iets meer willen dan een louter uniforme gevelsteen. De schakeringen geven de gevelstenen een trendy en eigenzinnig karakter.
 
De drie nieuwkomers in het Forum gamma zijn beschikbaar in M50 en WFD-formaat en worden op de markt gebracht onder de namen Forum Bruna genuanceerd (donkerbruin), Forum Cromo genuanceerd (donkergrijs-paars) en Forum Prata genuanceerd (lichtgrijs-beige). 
Desimpel - Kapel Ter Bede 121 - 8500 Kortrijk | Tel. +32 56 24 96 38 - Fax +32 56 20 47 60 | e-mail: info@desimpel.be