Nieuws
Home / Nieuws
07/02/2013 : Uw bezoek aan Wienerberger op Batibouw kan u tot 325 € opleveren!

In het voorjaar werken veel bouwlustigen aan hun (ver)bouwplannen. Een bezoek aan de Wienerberger stand op Batibouw kan hen hierbij ongetwijfeld inspireren. Op de stand, centraal in het midden van hal 5 gelegen, geeft de aanbieder van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen een overzicht van zijn zeer uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers.

Ontvang tot 325 € ristorno na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Kandidaat-(ver)bouwers kunnen bij een bezoek aan de Wienerberger stand op Batibouw een geschenkbon per productgroep ontvangen. Deze drie productgroepen zijn Koramic kleidakpannen, Terca & Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. Zij ontvangen de geschenkbon in ruil voor enige informatie aangaande hun voorkeuren voor de producten van Wienerberger. Deze geschenkbonnen geven na effectieve aankoop, recht op een ristorno van maar liefst 125 € op kleidakpannen, 125 € op gevelstenen en 75 € op kleiklinkers! Een bezoek aan de Wienerberger stand op Batibouw kan dus tot 325 € ristorno opleveren.
 

Wil u kans maken op een gratis Koramic dak?

Bezoek ons dan op Batibouw en doe mee aan onze wedstrijd.

Deelnemen is eenvoudig!
Kom naar onze Batibouw stand 309 in hal 5 en ontdek er de vele voordelen van het hellend dak. Geef het antwoord op de 2 wedstrijdvragen en de schiftingsvraag.

 
Desimpel - Kapel Ter Bede 121 - 8500 Kortrijk | Tel. +32 56 24 96 38 - Fax +32 56 20 47 60 | e-mail: info@desimpel.be