Nieuws
Home / Nieuws
17/01/2017 : Bezoek de Wienerberger stand op Batibouw en recupereer tot 325 euro op uw aankopen!

Koestert u bouw- of renovatieplannen? Dan gaat u ongetwijfeld uw licht opsteken op Batibouw. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeën te rapen. Centraal in hal 5 geeft Wienerberger, fabrikant van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen, een overzicht van zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. U vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. En als u iets ziet dat u bevalt, krijgt u bij aankoop nog een serieus financieel voordeel.
 
U krijgt tot 325 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!
 
Op de Wienerberger stand kunt u een geschenkbon krijgen. Al wat u daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden over welke producten uw voorkeur genieten. Als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs.
Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers.
Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro.
Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.
Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.
Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand op Batibouw wel erg lucratief, want in totaal kan het u tot 325 euro ristorno opleveren.
 
 
Registreer u nu al en win tijd!
Als u zich op voorhand registreert op de website van Wienerberger, krijgt u per e-mail een code toegestuurd. Die code kunt u ingeven op een van de iPads op de stand van Wienerberger. Een keer aangemeld met uw code kunt u op de iPad meteen de korte vragenlijst invullen. Daarna krijgt u direct de geschenkbon in uw mailbox. Zo wint u heel wat tijd.
Hoe registreert u zich? Surf naar http://www.wienerberger.be/geschenkbon en vul daar het formulier in. U ontvangt dan uw persoonlijke code via e-mail.
 
 
Batibouw-beurs
Brussels Expo
16/02/2016 – 26/0/2016
hal 5, stand 309
 
Desimpel - Kapel Ter Bede 121 - 8500 Kortrijk | Tel. +32 56 24 96 38 - Fax +32 56 20 47 60 | e-mail: info@desimpel.be