Nieuws
Home / Nieuws
17/01/2017 : De Batibouw wedstrijd van Wienerberger

Neem deel aan de Batibouw wedstrijd van Wienerberger en geef uw bouw- of renovatieplannen misschien een ongelooflijke boost. Met een beetje geluk wint u namelijk voor 5000 euro aan keramische bouwmaterialen van Wienerberger. Daarmee kunt u een gepaste oplossing voor uw nieuwbouw of renovatie financieren. Zoals u op de stand kunt ontdekken, beschikt Wienerberger immers over een breed aanbod aan keramische bouwoplossingen die energiezuinigheid koppelen aan stevigheid, esthetiek, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid.
 
 
In de wolken
 
Een woordje uitleg over de wedstrijd, zodat u 100% geconcentreerd aan de aftrap verschijnt. Naast de gebruikelijke wedstrijd- en schiftingsvraag omvat de Batibouw wedstrijd van Wienerberger een doe-luik. Speciale vaardigheden hebt u daarvoor niet nodig.
Wat moet u doen? Op de stand van Wienerberger in hal 5 staat een groot blok, afgewerkt met Bellus keramische leien en gevelstenen. Bedoeling is dat u zich op dat blok laat fotograferen. Als u wilt, kunt u gebruik maken van attributen die ter plaatse beschikbaar zijn.
De foto die van u is gemaakt, wordt achteraf gedraaid. Zo wordt de illusie gewekt dat u op een hellend dak staat, zit, fietst, hardloopt of wat voor pose u ook maar had verzonnen.
 
 
Van wie gaat de jury uit z’n dak?
 
Alle foto’s worden elke dag gepost op een Facebook album. Een jury kiest daaruit de 20 meest leuke kiekjes. Uit die deelnemers komt als winnaar degene die de hoofdvraag correct heeft beantwoord. Als er meerdere juiste antwoorden zijn, wint de man of vrouw die het dichtst aansluit bij het juiste antwoord op de schiftingsvraag. Hij mag zijn mandje symbolisch vol laden met 5000 euro aan keramische bouwmaterialen van Wienerberger.
Uiteraard krijgt elke deelnemer zelf een afdruk van de foto die van hem of haar is gemaakt. Op de stand staat bovendien een groot scherm, waarop eerder gemaakte foto’s worden geprojecteerd, zodat u op voorhand wat inspiratie kan opdoen. Meer info vindt u op: http://www.wienerberger.be/batibouw-wedstrijd
Alvast veel plezier, succes en een mooi bouwproject toegewenst!

 
Batibouw-beurs
Brussels Expo
16/02/2016 – 26/0/2016
hal 5, stand 309
 
Desimpel - Kapel Ter Bede 121 - 8500 Kortrijk | Tel. +32 56 24 96 38 - Fax +32 56 20 47 60 | e-mail: info@desimpel.be